До Львова доправили важкопоранених маріупольців, яких обстріляли росіяни

17649 0
Маріупольців обстріляли під час евакуації.
Фото Руслана Литвина

Фото Руслана Литвина

До Львова прибули спецвагони із маріупольцями, яких під час евакуації поранили росіяни. Про це повідомляє Укрзалізниця.

«Важко поранені діти та цілі сім'ї з обстріляних колон маріупольських біженців доставлені сьогодні спецвагонами Укрзалізниці до Львова. Жахливі травми, причому не тільки фізичні, лікуватимуться ще довго... Але наших дітей в біді не полишаємо», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Львівські лікарі врятували жінку та дитину, авто яких обстріляли під Гостомелем

Як зазначають в Укрзалізниці, міжнародна незалежна медична гуманітарна організація та львівські лікарі забрали людей прямо на пероні.

Нагадаємо, що в одній з львівських лікаре лікують 15-річного Андрія, який, тікаючи з матір’ю і сусідами з будинку на Чернігівщині, підірвався на протипіхотній міні агресора в автомобілі. Спершу хлопця доставили до чернігівської лікарні із переломом ключиці та вибуховим переломом п’яти. Його прооперували і стабілізували, але через те, що у госпіталі немає світла, води та тепла, Анатолій змушений був забрати сина додому та 5 днів виходжувати самостійно.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!