До Львова цього тижня мають привезти ялинку із Опаки

1685 0
Встановлювати головну ялинку у місті почнуть 13 грудня, на Андрія.
Фото: Еспресо

Фото: Еспресо

Головну ялинку Львова, яку мають привезти із села Опаки Дрогобицького району, почнуть встановлювати цього тижня, 13 грудня. Вона матиме 18 метрів заввишки і вартуватиме 6 тисяч гривень. Відкрити ялинку урочисто планують 18 грудня з дотриманням карантинних заходів.

Також цього тижня виконком Львівської міськради має розглянути питання про дозвіл на організацію традиційного різдвяного ярмарку на проспекті Свободи. 

Організатором щорічного ярмарку у Львові є ТзОВ «Львівські Ярмарки». Тvoemisto.tv намагалося дізнатися у підприємства, як вони цього року планують облаштовувати ярмарок, чи буде він у зміненому форматі, однак у ТзОВ відповіли, що чекають на погодження від міськради, тому коментувати поки що не беруться.

Головну різдвяну шопку у Львові почнуть встановлювати 24 грудня.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!