Глава ПЦУ Митрополит Епіфаній привезе до Львова чудотворну ікону. Програма візиту

5635 0
Крім Львова, митрополит відвідає Дубляни.
Фото: rferl.org

Фото: rferl.org

10 квітня Львів уперше відвідає предстоятель ПЦУ Блаженніший митрополит Епіфаній. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Митрополит Львівський і Сокальський Димитрій (Рудюк).

Читайте також: У храмах УГКЦ та ПЦУ ввели молитву за чесні вибори

Митрополит перебуватиме на Львівщині з архипастирським візитом упродовж 10 та 11 квітня.

Програма

10 квітня

16:30 – зустріч чудотворної ікони Божої Матері «Кікська» у кафедральному Соборі Успіня Пресвятої Богородиці Львівської єпархії (вул. Руська), яку привезе з собою Блаженніший митрополит Київський і всієї України Епіфаній. Молебень і поклоніння перед Іконою. Вітання від митрополита Львівської єпархії Макарія та Блаженнішого Епіфанія.

18:00 – читання великого покаянного канону приподобного Андрія Критського у Свято-Покровському кафедральному соборі Львівсько-Сокальської єпархії (вул. Грушевського, 2).

Також цього дня митрополит має зустрітися з місцевою владою.

11 квітня 

9:00 – прес-сніданок із журналістами у готелі «Леополіс».

11:00 – відвідини блаженнішим митрополитом Епіфанієм Львівського національного аграрного університету у Дублянах. Також він візьме участь у науковій конференції «Томос і Україна».

16:00 – відвідини храму Успіня Пресвятої Богородиці Дублянах.

Читайте також: Православна церква може внести зміни до календаря

Нагадаємо, 15 грудня в Києві відбувся Об'єднавчий Собор, на якому обрали предстоятеля майбутньої Української помісної автокефальної православної церкви. Ним став 39-річний митрополит Переяславський і Білоцерківський Епіфаній. 6 січня Православна церква України отримала Томос. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!