До Львова вперше прилетів літак Lufthansa із Франкфурта

3302 0
Із середніх віків Франкфурт належить до відомих міських центрів Німеччини.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

Сьогодні, 30 квітня, німецька авіакомпанія Lufthansa виконала перший рейс із Франкфурта до Львова. Про це повідомили у Міжнародному аеропорту «Львів».

У травні Lufthansa виконуватиме рейси чотири рази на тиждень: щопонеділка, щосереди, щоп’ятниці, щонеділі. З 1 червня частота збільшиться до шести рейсів на тиждень: усі дні, крім неділі.

Вартість квитків в обидві сторони від 4420 грн.

Франкфуртський аеропорт є одним з найбільших хабів Європи та головний хаб Lufthansa. Авіакомпанія пропонує пересадки з Франкфурта в багато країн світу, включаючи країни Америки та Азії.

Читайте також: Які рейси відкриють у Львівському аеропорту найближчим часом. Перелік

Нагадаємо, що Lufthansa з 1 лютого не пускає на борт своїх літаків пасажирів у звичайних медичних масках, а тільки у масках з посиленим захистом класу FFP2 і вище.

Наразі для українців заборонений режим тимчасового в’їзду у Німеччину, окрім громадян, які є членами родин громадянина ЄС, громадян, які мають право на довгострокове перебування в державах-членах ЄС (дозвіл на перебування/довгострокова віза, наприклад, для навчання або роботи), та дипломатів, членів екіпажів літаків тощо. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!