Президент прибуде на початок будівництва заводу на Львівщині

6412 2
У четвер, 18 серпня, до Львова планується прибуття Президента України Петра Порошенка. Метою робочої поїздки є урочисте відкриття будівництва нового заводу.
фото: 5.ua

фото: 5.ua

В рамках запланованої поїздки, Президент має закласти капсулу у будівництво заводу Nexans у Бродах, а також оглянути після ремонту дороги в області і відвідати могили загиблих учасників АТО.

З власних джерел відомо, що офіційного підтвердження інформації щодо візиту Петра Порошенка на Львівщину Адміністрація президента ще не надала. Тому деталі програми робочої поїздки уточнюється.

Нагадаємо, що востаннє Петро Порошенко відвідував Львівщину у квітні 2016 року на офіційному відкритті завод Fujikura.

До слова, у Бродах відкриють вже третій завод Nexans на Львівщині. Ця французька компанія спеціалізується на виробництві кабельно-провідникової продукції. Перший завод Nexans відкрила у Перемишлянах у 2008 році, другий – у Золочеві. Завод у Бродах буде найбільшим підприємством концерну Nexans в області.

Підготувала Оксана Лісна


Читайте також:
15 Серпня, 2016 21:06
Богдан Тарасику, не вередуй, ліпше мильні бульбашки далі дуй.
Інвестиції, ще не коли тобі гроші в кишеню пхають, а їх заробити треба.
15 Серпня, 2016 15:14
Тарас А коли уже почнемо залучати якісніші інвестиції, а не одні кабельні заводи з дешевою ро(а)бсилою?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!