До Львова з’їдуться найкращі борці-юніори Західної України

2172 0
Львівська обласна федерація вільної боротьби спільно з управлінням молоді, сім’ї та спорту ЛМР організовує проведення відкритого Кубку Львова з вільної боротьби. Захід відбудеться 30 квітня в легкоатлетичному манежі з велотреком, що на вулиці Клепарівська, 39А.
фото: ffv.udpu.org.ua

фото: ffv.udpu.org.ua

Як інформує прес-служба міськради, серед учасників змагань будуть спортсмени з Рівненської, Волинської, Чернівецької, Івано-Франківської областей та вихованці спортивних шкіл Львівщини.Участь у змаганнях візьмуть дівчата 2002-2004  р. н. та юнаки 2002-2004, 2005-2006 р. н.

«Бойовий дух українців потрібно виховувати ще змалечку, адже це є першим кроком до вироблення здатності дитини захистити себе та своїх близьких у разі небезпеки. Тут ми бачимо дітей від 9-ти до 13 років, які обрали для себе цей непростий вид спорту і вже показують вражаючі результати боротьби. Тому запрошуємо усіх охочих відвідати захід та підтримати своїх. Нехай переможе найсильніший», - зазначив Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Гості змагань:

ЗМС, срібний призер Олімпійських ігор 2008 р. у Пекині Андрій Стаднік

МСМК, чемпіонка Європи серед молоді Ліля Горішна

МСМК, срібна призерка чемпіонату світу серед юніорок Тетяна Кіт.

План заходу:

12.00 год. - урочисте відкриття змагань.

12.30 год. - початок змагальних сутичок.

15.30 год. - фінальні поєдинки.

Телефони для довідок: 0935256096, 0962871994, Андрій Троц.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!