До Львова з'їдуться велосипедисти з восьми країн Європи

1563 0
170 велосипедистів з 8 країн Європи завітають до Львова у рамках Європейського тижня велотуризму.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Триває Європейський тиждень велосипедного туризму. Так, цієї п’ятниці, в рамках його відзначення, близько 300 учасників з усієї Європи завітають до Львова. Орієнтовний час прибуття їх до Галицького перехрестя – 10.30-11.00 год.

Читайте також: Літній День «Велосипедом на роботу» у Львові. Як це було?

Серед учасників, 170 – іноземні велосипедисти з Франції, Польщі, Німеччини, Бельгії, Великобританії, Швеції, Австрії та Нідерландів. Вони вперше завітали в Україну, в рамках щорічного Європейського тижня велотуризму.

Читайте також: У Львові встановили ще одну «велозручність». Фотодоказ

О 9.30 год вони рушатимуть із Жовкви. Після прибуття до Львова, здійснять велопарад вулицями міста. Кінцева точка – пл. Ринок, де орієнтовно о 12.00 год відбудеться зустріч із громадськістю та владою міста. Опісля (приблизно 13.00 год) – 3-годинна екскурсія та виїзд велосипедами назад до Жовкви.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!