На Львівщину йде тривале потепління: прогноз на перші дні листопада

40649 0
До середини листопада у Львові очікується спокійна та помірно тепла погода.
фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

На Львівщині очікується потепління з невеликими коливаннями: найпрохолоднішим буде 3-тє листопада. Про це Tvoemisto.tv розповіла синоптик львівського гідрометцентру Олена Смалюх.  За її словами, до середини листопада на Львівщині очікується спокійна погода. Сніг в горах, який є зараз, має розтанути, а 1-го листопада можливі невеликі опади.

Читайте також: Дощова столиця України. Міфи і правда про львівську погоду

1-го листопада істотних опадів не буде, місцями можливі невеликі дощі. Вітер західний 7-12 м/с, подекуди пориви 15-20 м/с, температура повітря вночі становитиме 1-6 градусів морозу, а вдень 2-7 градусів тепла. Вночі та вранці на дорогах очікується ожеледиця.

2-го листопада буде хмарна погода з проясненнями, можливі невеликі дощі. Вітер південно-західний 7-12 м/с, з поривами вітру 15-20 м/с, нічна температура коливатиметься від 1 до 6 градусів тепла, а вдень очікують від +7 до +12 градусів.

3-го листопада стане холодніше: температура повітря вночі становитиме 0-5 градусів тепла, а денна – 4-9 градусів тепла. Вітер західний поривчастий 9-14 м/с, вночі та вранці можливі невеликі дощі.

4-го і 5-го листопада опадів не очікується. Температура вночі 4-го листопада становитиме від -1 до +4 градусів, а вдень – від 7 до 12 градусів тепла. 5-го листопада вночі температура становитиме від 1 до 6 градусів тепла, а вдень – від +9 до +14 градусів.

Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!