До можливої зимової негоди на Львівщині тепер обіцяють готуватися ще з літа

1706 0
Улітку мають підписати всі необхідні договори та з'ясувати, хто відповідатиме за ту чи іншу дорогу.
Фото: Олени Віноградської

Фото: Олени Віноградської

Ситуація з очисткою доріг в області на початку лютого показала не готовність організацій, які надають послуги з догляду за дорогами, оперативно і якісно забезпечити проїзд. Про це у себе на Фейсбуку повідомила голова Львівської облради Ірина Гримак.

«Депутати дали свою оцінку на сесії: визнали роботу ДП «Львівський облавтодор» незадовільною. Але мусимо зробити все, щоб ситуація більше не повторилась в майбутньому», – йдеться в повідомленні.

Читайте такожКуди вивозять сніг із львівських вулиць

Так, улітку мають підписати всі договори, мати угоди для можливого залучення додаткової приватної техніки, розуміти, хто і за що відповідає.

У серпні повинні, за словами Ірини Гримак, розписати план по кожній дорозі, хто її чиститиме під час снігопадів, в розрізі кожного транспортного засобу, номерних знаків та водія з номером мобільного телефону, який має обслуговувати ту чи іншу дорогу.

Нагадаємо, що від 6 до 13 лютого у Львові випало 201% місячної норми опадів. Через негоду на дорогах утворилися значні затори, а на деяких локаціях були проблеми з доїздом спецтехніки.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!