Політична реклама

До Нового року цитрусові подорожчають на 3 грн

1464 0
За прогнозами «Української фруктової компанії», напередодні новорічно-різдвяних свят ціни на імпортні цитрусові підвищаться на 15-20%. Пояснюють це сезонним піком продажів, коли традиційно збільшуються закупівельні ціни в країнах-постачальниках.

Незважаючи на хороший врожай у головних імпортерів Грузії, Туреччині та Єгипті, виробникам невигідно продавати свою продукцію в Україні через високі податкові ставки, - повідомляють "Коментарі"

Окрім того цитрусові можуть і далі дорожчати після Нового року - через чергове підвищення митною службою довідкових (індикативних) цін на імпортні фрукти.

Зокрема, у 2010 році податок на імпорт цитрусових фруктів до України становив близько $500 за тонну, зараз виріс до $650 за тонну.

Нагадаємо, середнє споживання мандаринів на одного жителя України у 2010/2011 маркетинговому році склало рекордні 1,6 кг.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!