До Нового року у львівських маршрутках обіцяють вивісити актуальні графіки руху

2108 0
До Нового року львівські перевізники обіцяють у салонах маршруток розмістити інформацію з актуальними графіками руху, а також встановити трафарети з підсвіткою.
Фото: skyscrapercity.com

Фото: skyscrapercity.com

Перші наліпки можна буде побачити уже через три тижні, а до Нового року перевізники обіцяють впоратись зі всіма маршрутами. Про це вчора, 26 листопада, на засіданні робочої групи домовились представники львівських автотранспортних підприємств та активісти ГО «За якісний транспорт», інформує Погляд.

Також львівські перевізники спільно із активістами ГО «За якісний транспорт» домовились про спільний, від кожного автотранспортного підприємства, список маршруток, які потребують капремонту, заявив голова ЛОО ВГО «Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників» Іван Велійка.

Через тиждень у маршрутках Львова мають почати роботу з облаштуванням у маршрутках трафаретів, які б підсвічували номер маршруту. 

За словами активістів ГО «За якісний транспорт», ввечері номери деяких маршруток взагалі не освітлюються, що вже говорити про бокові чи задні трафарети. Що більше, у деяких навіть не облаштовані ніші для цих трафаретів. Один невеликий трафарет, як на маршруті 3-А, вартує орієнтовно 500 гривень.

Як повідомляло tvoemisto.tv чимало пасажирів у Львові скаржаться на недотримання маршрутками задекларованих графіків руху, особливо, у вечірній та ранішній час. Відтак активісти ГО "За якісний транспорт" вирішили зібрати наближені до реальності графіки руху маршруток у місті. Переглянути ці графіки можна тут і тут.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!