До ОХМАТДИТу та дитячої лікарні на Орлика у Львові запустять автобуси

4100 0
Курсування автобусів і тролейбусів змінять до чотирьох лікарень.
Фото: Google Maps

Фото: Google Maps

До кількох лікарень у Львові планують змінити курсування існуючих автобусів та тролейбусів, а також створять нові маршрути. Йдеться, зокрема, про дві дитячі лікарні – ОХМАТДИТ та міська лікарня на Орлика, також Центр легеневого здоров’я, що на вул. Зеленій, та онколікарню на вул Гашека. Нововведення реалізують під час першого етапу оптимізації марштурної мережі. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

Читайте також: Дитячу лікарню на Орлика перейменували на Лікарню Святого Миколая

«До лікарні ОХМАТДИТ плануємо запровадити повністю новий маршрут, який сполучить дві проблемні зони низької щільності забудови – це, з однієї сторони, вул. Кордуби і вул. Старознесенська, а з іншої – вул. Кривоноса, вул. Довбуша, і, зокрема, ОХМАТДИТ.

Також плануємо запуск маршруту до дитячої лікарні на вул. Пилипа Орлика. У межах реконструкції вулиці, яка має бути завершена цього року, облаштують нові транспортні зупинки, яких раніше не було. Після відкриття для проїзду до лікарні запустимо один з маршрутів, який їде через вул. Щурата», – анонсував Орест Олеськів.

Читайте також: Львів оптимізує транспортну мережу. 10 кроків, які варто зробити

Крім того, місто планує покращити курсування маршруту №38, що курсує з вул. Січових Стрільців до Центру легеневого здоров’я. Також «Львівелектротранс» цьогоріч збільшив випуск транспорту на тролейбусному маршруті №31. 

Щодо онколікарні на вул. Гашека, зі слів Ореста Олеськіва, є ідея дещо змінити існуючий маршрут №57, щоби також зробити його більш інтенсивним та забезпечити частіший інтервал руху.

Ці зміни у русі громадського транспорту мають впровадити під час першого етапу оптимізації маршрутної мережі Львова, який реалізують після повноцінного запуску автоматизованої системи оплати проїзду. 

Читайте також: З 10 вересня у Львові нарешті запустять автобус до онкоцентру

Детальніше про те, які кроки треба зробити місту для покращення транспортної мережі, читайте у колонці.

Юлія Осим



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!