Політична реклама

До опалювального сезону у Львові готові 60% будинків

1222 0
На сьогодні у Львові вже у 911 будинках із 1624 тепломережі заповнені водою. Тобто, у 60% будинків Львівтеплоенерго готове розпочати опалювальний сезон.

Про це повідомив керівник Львівтеплоенерго Степан Пакіж, повідомляє Zik.

Директор Львівтеплоенерго додав, що 70% лікарень, шкіл також уже готові до опалювального сезону, однак наразі ще проводиться підготовка до зими на деяких магістралях.

Цього року заплановано замінити 20 км теплотрас. Львівтеплоенерго уже замінило більш як 12 км тепломереж. Зараз роботи тривають на тепломережі, що на вул. Козельницькій, 5, що забезпечує теплом жителів вул. Сахарова, Лазаренка, Куликівської, Остроградських, Єфремова, Кастелівки, Природної та мешканців будинків в районі вул. Володимира Великого, Наукової, Стрийської та Гашека. Тут замінюють 160 м труби діаметром 820 мм. Вартість робіт – 2,5 млн грн.

Крім того, замінюють 140 м труби діаметром 720 мм на вул. Стрийській. Вартість робіт – 1, 7 млн грн.

Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що 15 жовтня у Львові має розпочатися опалювальний сезон, однак, якщо буде потреба, тепло готові включити швидше. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!