До пам’ятника Шептицькому львів’яни потраплятимуть лише через металодетектори

2407 0
Сьогодні, 29 липня, у Львові на площі Святого Юра відбудеться відкриття пам’ятника Андрею Шептицькому та урочистості з нагоди 150-річчя з дня народження Митрополита.
фото: facebook

фото: facebook

Участь в урочистому відкритті пам’ятника візьме Президент України Петро Порошенко. Також на заходах будуть присутні понад 70 тисяч паломників з різних країн світу, львів’яни та гості міста.

Читайте також: Сьогодні – день народження Шептицького. Програма заходів у Львові

Працівники міліції Львівщини від вчорашнього дня несуть службу по охороні громадського порядку у посиленому режимі, на деяких вулицях та перехрестях міста змінена організація дорожнього руху, а керування потоками транспорту здійснюють інспектори-регулювальники ДАІ.

Читайте також: У Львові виготовили унікальні футболки з цитатами Митрополита Шептицького

У зв’язку з посиленими заходами безпеки, при входах на площу Святого Юра встановлено сім рамок-металодетекторів, прохід через які для бажаючих потрапити на заходи буде обов’язковим. Організатори урочистостей просять львів’ян та гостей міста з розумінням ставитись до тимчасових незручностей, – інформує прес-служба ГУМВС України у Львівській області.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!