Політична реклама

До пішохідної зони Львова увійдуть 18 вулиць та площ

1826 0
Пішохідний центр Львові коштуватиме міському бюджету 479,5 тис. грн., на таку суму міське комунальне підприємство Львівавтодор закупило обмежувачі руху – болларди для встановлення їх в центральній частині міста.

Для Львова закупили 5 боллардів, їх мають встановити на вул. Руській – в’їзд з вулиці Підвальної – 2 шт., вул. П.Беринди – в’їзд з проспекту Свободи – 2 шт., вул. Л.Українки в’їзд з вулиці. Підвальної – 1 шт, - інформує Вголос.

Це вже друга спроба мерії закупити обладнання для реалізації проекту «Закрита пішохідна зона у історичній частині м. Львова».

У серпні центральна частина Львова має стати повністю пішохідною.

До пішохідної зони, зокрема, увійдуть 18 вулиць та площ міста: пл. Ринок, Яворського та Катедральна, вулиці Сербська, Галицька, Краківська, Друкарська, Руська, Ставропігійська, Шевська, Беринди, Театральна, Вірменська, Лесі Українки, Яна Жижки, Федорова, Староєврейська, Братів Рогатинців.

У пішохідну зону зможуть проїжджати лише автомобілі екстрених служб, мешканців пішохідної зони та постачальники товарів для місцевих закладів. Для цього у трьох місцях – на вул. Руській, Памви Беринди та Братів Рогатиниців встановлять спеціальні рухомі висувні стовпці – болларди.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!