«До початку жовтня ми вийдемо на 100% готовності до опалювального сезону», - А. Садовий

1080 0

Опалювальний сезон у Львові розпочнеться вчасно. Про це під час брифінгу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Цього року ми виконали дуже великий об’єм робіт. Приблизно 5 млн грн було інвестовано в матеріали, не враховуючи роботи, які проводило підприємство власними силами. Відремонтовано котли №6 та №7. Деякі роботи ще тривають. До початку жовтня ми вийдемо на 100% готовності до осінньо-зимового опалювального сезону», - зазначив під час виїзду на ТЕЦ-1 мер Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, раніше ЛКП «Залізничнетеплоенерго» та ЛМКП «Львівтеплоенерго» вже повідомляли "Твоє місто" про готовність у встановлені терміни подати тепло до помешкань львів`ян.

Станом на тепер підприємства виконали 92% і 95% запланованих робіт. Відтак, якщо середньодобова температура повітря на вулиці протягом трьох днів не буде нижче 8 градусів тепла, опалювальний сезон у Львові розпочнуть 15 жовтня.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!