Політична реклама

До п'ятниці мешканці вулиць Сахарова та Лазаренка матимуть гарячу воду

1126 0
Працівники «Львівтеплоенерго» проводять заміну аварійних ділянок теплотраси на вулицях Козельницькій і Стрийській.

Через це жителі будинків на вулицях Сахарова і Лазаренка не мають гарячої води вже близько 20 днів, однак до вихідних тепловики пообіцяли їм відновити гаряче водопостачання, - повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Як розповів директор ЛМКП «Львівтеплонерго» Степан Пакіж, йдеться про тепловивід, який забезпечує теплом весь Франківський район. У наступному році заплановано закінчити усі роботи по цьому тепловиводу, оскільки невеличкий порив взимку може залишити без тепла цілий район. До осені наступного року планують замінити усю ділянку до вул. Володимира Великого, – сказав Пакіж.

Раніше  повідомляли, що закінчат роботи у жовтні, але хочуть все закінчити до п’ятниці, щоб вже на вихідні подати мешканцям гарячу воду, - додав Степан Пакіж.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!