До річниці смерті Кузьми група "Скрябін" дасть концерт у Львові

4585 1
До річниці трагічної загибелі лідера гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка, у Львові відбудеться концерт його пам'яті "Рік самотності".
Фото: youtube.com

Фото: youtube.com

Про це повідомляється на офіційній сторінці групи у facebook.
 
"Ми довго думали, як все правильно зробити в цей вечір, і зрозуміли що маємо бути з вами! Львів, приходьте, буде душевно і сумно, але ми будемо разом, а ‪#‎КузьмаПоряд‬..."
 
Концерт відбудеться 2 лютого біля пам'ятника Т. Шевченку на просп. Свободи.
 
Опублікував Ігор Саджениця

Читайте також:
20 Січня, 2016 11:02
Ганьба жидярській яценючій банді П І З Д Ь О Ж !!! ми не хочемо мати ідолів-памятників! ми хочемо мати достойні зарплати і пенсії а не замилення наших очей непотрібними памятниками яким місце на цвинтярі а не на площахї вулицях і скверах!!! не перетворюйте міста в цвинтарі!!! своїм ідолам моліться собі вдома і не навязуйте всим несприймаючим неідолопоклонним людям і залишіть померлих в спокої!!!!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!