Саакашвілі отримав протокол від прикордонників і поділився планами. Відео

2092 0
Співробітники ДПС лідерові Руху Нових Сил протокол про адміністративне порушення.
Фото: lime.apostrophe.ua

Фото: lime.apostrophe.ua

Співробітники Державної прикордонної служби України прийшли до львівського готелю «Леополіс», де мешкає лідер Руху Нових Сил, екс-голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі.

За їхніми словами, ДПС хоче ознайомити політика з протоколом, який на нього склали через незаконний перетин кордону. «Ми хочемо тільки ознайомити, і все»,  – запевнив інспектор пункту пропуску «Шегині».

Читайте також: Львівський прорив. Як Саакашвілі поспішав на каву до Садового

Він наголосив, що ознайомити Саакашвілі з документом вони мусять особисто, й чекатимуть стільки, скільки знадобиться. Охорона готелю винесла столик. О 10.50 Саакашвілі вийшов і спілкується з пресою. Тим часом його адвокати в готелі вносять зауваження до протоколу. Зокрема, адвокат політика Маркіян Галабала заявив, що прориву кордону не було, а люди діяли в умовах крайньої необхідності, рятуючись від оголошеного прикордонниками замінування пункту пропуску. 

Нагадаємо, 10 вересня група прибічників Михайла Саакашвілі прорвала державний кордон України в Шегинях. Відтоді Саакашвілі перебуває у Львові, а 13 вересня планує вирушити в тур Україною.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!