До суду передали справу про ДТП біля Львова, в якій загинули три особи

2505 0
Наприкінці липня на об’їздній дорозі Львов аводій мікроавтобуса зіткнувся з легковиком «ВАЗ». Унаслідок аварії дві особи загинули на місці, а ще одна померла в лікарні.
Фото: Варта-1

Фото: Варта-1

Прокуратура Львівської області затвердила обвинувальний акт стосовно водія,  якого підозрюють у вчиненні дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинули троє осіб, а ще двоє травмувались. Справу передано на розгляд до суду.

Аварія трапилася 24 липня цього року. Водій автомобіля «Mercedes-Benz-Sprinter» на трасі «Київ-Чоп» поблизу села Чишки Пустомитівського району, не дотримався безпечної дистанції та на великій швидкості здійснив наїзд на автомобіль «ВАЗ-2107», який у свою чергу зіткнувася із причепом автомобіля марки «Volvo».

Внаслідок порушення водієм «Мерседеса» правил дорожнього руху, водій та двоє пасажирів «ВАЗу» загинули на місці пригоди, а ще двоє отримали середньої тяжкості та тяжкі тілесні ушкодження.

За цим фактом було відкрито провадження за ознаками частини .3 статті 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Санкція вказаної статті передбачає покарання від 5 до 10 років позбавлення волі з трирічним позбавленням права керувати транспортними засобами.

На даний час, водій перебуває під вартою. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!