Політична реклама

До свят сигналізацію у квартирах Львова встановлюватимуть зі знижками

1483 0
Державна служба охорони впродовж кількох передсвяткових тижнів надаватиме знижку на вартість монтажних робіт при встановленні охоронних систем у квартирах. Про це повідомили у СЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Як повідомили у міліції, за минулий рік на Львівщині зареєстровано майже 800 квартирних крадіжок. А от у помешкання, які охороняє ДСО, злочинці намагались залізти лише 12 разів за рік. І то всі їхні спроби виявились невдалими. Злодіїв затримали, майно мешканців зберегли. Державна служба охорони на 99,9% гарантує збереження майна всіх своїх клієнтів. Але навіть на цю одну десяту відсотка теж є своя гарантія.

«Усе майно, яке ми зберігаємо під своєю охороною, - каже Олександр Скорняков, начальник УДСО ГУ МВС України у Львівській області, - застраховано. І, у випадку скоєння крадіжки, ми відшкодовує збитки».

«Якщо помешкання однокімнатне,- розповідає Олександр Скорняков, - то вартість підключення у передсвятковий час буде в межах двох з половиною тисяч гривень. Економія буде складати 500 гривень. Якщо це помешкання двохкімнатне – на підключенні можна зекономити 800 гривень, а обладнання такого помешкання сигналізацією коштуватиме три тисячі двісті гривень. Чотири тисячі двісті гривень буде коштувати підключення до охорони трьохкімнатного помешкання, відповідно, до 1100 гривень буде економія».

Таку вартість треба буде сплатити лише при встановленні охоронної системи. Далі ж, виплачуючи щомісячну абонплату, ви можете бути цілком спокійні, що жодному злодієві не вдасться залізти до вас у помешкання. - пише "Гал-інфо".

«Квартира, яка знаходиться під охороною, має певні ознаки того, що охороняється, - розповідає Олександр Скорняков, - і професійний злочинець, як правило, вагається йти, знаючи, що за три хвилини до помешкання, де спрацювала сигналізація, приїде наряд міліції, озброєний вогнепальною зброєю».

Акція від Державної служби охорони триватиме до завершення року. Надати заявку на охорону можна за номером 0 800 502-220 чи 0 800 211 000

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!