До свята Миколая на екрани вийде львівський дитячий мюзикл

1384 0
У центрі сюжету стосунки між дев’ятирічною дівчинкою Юстиною та її батьком-одинаком Олександром.
фото: христина дзівінська

фото: христина дзівінська

Цьогоріч на українські екрани виходить дитячий фільм-мюзикл львівського виробництва «В.О. Святого Миколая». Це – історія про сучасних батьків та дітей. Зокрема, у центрі сюжету стосунки між дев’ятирічною дівчинкою Юстиною та її батьком-одинаком Олександром.

Історія відбувається напередодні свята Миколая. За словами авторів, фільм ставить за мету відновити віру в це свято навіть у дорослих, бо «ти дитина, поки ти віриш».

Читайте також: Наймасштабніші кінофільми, зйомки яких проходили у Львові. Перелік 

«Важливими є щира віра в мрії та бажання їхнього здійснення, і тоді Миколай принесе тобі довгоочікуваний подарунок у найнесподіваніший момент. Це мелодійна картина наповнена ніжністю, передріздвяним настроєм та колоритом справжнього Львова», – додають автори стрічки.

Зйомки розпочали ще два роки тому, однак через карантин деякі процеси підготовки фільму затягнулися. У 2020 році львівська команда авторів завершила історію. Режисерка фільму, Галина Лишак, обіцяє глядачеві прекрасну музику, створену Роландом Орбаном та Андрієм Мандюком, неймовірну картинку від Лачіна Фуадугли, декорації від Олени Мазурак.

Загалом над фільмом працювало близько 15 людей творчої команди та 230 акторів-львів’ян, більшість з яких – діти. Прем'єру очікують 16 грудня цього року.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!