Політична реклама

До травня у русі потягів київського напрямку зі Львова можливі затримки

1291 0
Через ремонтні роботи на залізниці у рамках підготовки до «Євро-2012» можливі затримки у русі поїздів київського напрямку. Про це 26 березня повідомила керівник прес-центру Львівської залізниці Лілія Криницька.

"Це пов’язано із тим, що тривають ремонтні роботи на напрямку від Києва до Львова у рамках підготовки до «Євро-2012». Там є незначні затримки. Проводяться ремонтні роботи на проміжках від Здолбунова до Львова і від Здолбунова до Києва», – повідомила Л. Криницька.

За її словами, ремонтні роботи на залізниці триватимуть до травня, - інформує ЗІК.

«Ремонтні роботи ще будуть тривати. Альтернативних шляхів руху немає. Частина поїздів змушена затримуватися. Там є двоколійна ділянка – коли на одній колії проводять роботи, пропуск поїздів здійснюється по іншій колії. Тому можливі незначні затримки», – пояснила Криницька.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!