До Центру пасажирів у Львові утворилися черги з охочих отримати е-квиток. Фотофакт

3083 0
Упродовж першого місяця штрафувати за відсутність карток у мешканців не будуть.
фото дар

фото дар'ї кучер

До Центру обслуговування пасажирів на вул. Горбачевського у Львові, куди можна звернутися з документами для отримання е-квитка, утворилася черга. Це пов’язано із тим, що вже післязавтра, 13 січня, у Львівській МТГ частково запрацює електронний квиток, зокрема, пільговики не зможуть їздити за посвідченнями, а лише за відповідними картками. Однак упродовж першого місяця штрафувати пасажирів не будуть, водночас звертають їхню увагу на те, аби якомога швидше подати документи та отримати свої картки.    

Перелік локацій, де у Львові можна оформити пільгові транспортні картки, дивіться тут.

Пропозицію опублікувати фото з вулиці Горбачевського, 10 подав читач Tvoemisto.tv. За його словами, на подачу документів у ЦНАП записатись складно, і черга – понад 10 днів, окрім цього, дуже швидко вичерпуються дати можливого подання документів. Мешканці також скаржаться, що подали документи набагато раніше, але досі не отримали інформацію про готовність карток.

Читайте також: День Х. коли у Львові запрацює е-квиток і чому не з 13 січня

За словами керівника департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олега Забарила, із 13 січня пільговик буде валідувати картку і матиме право на пільговий проїзд у транспорті. Наразі видати встигли понад 10 тисяч карток, ще мають близько 100 тисяч заяв про видачу та майже 45 тисяч карток уже видрукували. Їх видають та друкують надалі.

Нагадаємо, що про запуск електронного квитка у Львові, зміни для пасажирів, вартість поїздок у громадському транспорті та якими будуть наступні етапи його впровадження, читайте у матеріалі.

Фото Дар'ї Кучер


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!