До Центру вакцинації на «Арену Львів» курсуватиме безкоштовний автобус

1233 0
Вакцинацію проводитимуть вакциною «Coronavac».
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

Завтра, 29 травня, на «Арені Львів» розпочинає роботу Центр вакцинації населення. У центр вакцинації із площі Є. Петрушевича у визначені години відправлятиметься автобус, повідомили у ЛОДА.

Графік руху автобуса:

Виїзд із пл. Є. Петрушевича:
10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00

Виїзд з Арени «Львів»:
11:00, 13:00, 15:00, 17:00, 19:00

Центр буде поділений на кілька зон: перша вхідна зона, де відвідувачів зустрічатиме адміністратор – там вимірюватимуть температуру та перевірятимуть за списком осіб, щоб прийшли на вакцинацію. Далі – зона очікування з можливістю замовити напої (для медиків – безкоштовно). На місці чергуватиме карета швидкої допомоги. Вакцинацію проводитимуть вакциною «Coronavac».

Облаштування Центру вакцинації стало можливе завдяки ІТ-кластеру Львова. Виконавчий директор ІТ-кластеру Степан Веселовський пояснив, що охорона впускатиме людей по списках, без супроводжуючих осіб. Тому попередньо просять дітей, по можливості, з собою не брати.  

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!