До України повернули тіла ще 49 полеглих захисників

1792 0
Загалом від початку роботи Офісу уповноваженого вдалося повернути тіла 827 захисників.
Умовне фото

Умовне фото

6 грудня відбулося чергове передання тіл загиблих військових — до України повернули 49 полеглих захисників.

Джерело: пресслужба Мінреінтеграції 

Загалом від моменту призначення уповноваженого зі зниклих безвісти вдалося повернути додому тіла 827 захисників, які віддали своє життя за Україну.

Читайте також: Чому не можна публікувати фото полонених та зниклих безвісти

«Зараз спільно з силовими структурами робимо все можливе, щоб повернути якомога більше тіл. Постійно тривають роботи з відпрацювання локацій, де ймовірно перебувають загиблі бійці», – каже уповноважений зі зниклих безвісти Олег Котенко.

Повідомити про зниклих безвісти можна на спеціальну гарячу лінію: 0 800 339 247 або ж особисто уповноваженому за телефоном: (099) 792-01-26. У вихідні можна надсилати повідомлення у Viber та Telegram за номером: (095) 896-04-21.

Нагадаємо, 6 грудня, Україна провела черговий обмін полоненими. З російського полону вдалося повернути 60 захисників, серед них 34 оборонці Маріуполя. 

Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!