У Львові на кілька місяців перекриють Личаківську. Як об'їхати

2744 0
З 15 листопада буде перекрито для руху транспорту вул. Личаківську від вул. Крупꞌярської до вул. Черемшини

Як повідомляє Патрульна поліція Львова на своїй фейсбук-сторінці, на вулиці Личаківській триває капітальний ремонт дороги. У зв’язку з цим, з 13:00, 15 листопада 2017 року і до 22:00, 21 січня 2018 року буде перекрито вулицю Личаківську для руху транспорту від вул. Крупꞌярської до вул. Черемшини.

Читайте також: Сьогодні у Львові 9 автобусних маршрутів змінюють рух. Перелік. Візуалізація

Об'їхати діляку вулиці Личаківської можна за таким маршрутом: вул. Личаківська – вул. Мечникова – вул. Некрасова – вул. Черемшини – вул. Личаківська.  

Додамо, на час перекриття зміниться схема руху 9 міських маршрутів: № 5Н, № 5А, № 15, № 18, № 29, № 36, № 39, № 47А, № 50. Також за новим маршрутом здійснюватимуть об’їзд шатл-баси, які возять студентів від гуртожитків ЛНУ ім. І. Франка на вул. Пасічній і вул. Медової Печери.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!