Політична реклама

До вечора у львівських помешканнях можливі перебої в електропостачанні

1033 0
Сьогодні, 22 квітня, до18.00 дирекцією з будівництва об’єктів Євро-2012 будуть проводитись роботи по приєднанню новозбудованої підстанції напругою 110/10 кВ „Стадіон” до повітряної лінії електропередач 110 кВ „Південна-ЛТЕЦ-1”, коло А, Б. На час проведення робіт понизиться надійність електропостачання споживачів міста Львова, які заживлені від підстанцій напругою 110-35 кВ „Львів-3”, „Львів-4”, „Львів-6”, „Львів-7”, „Львів-8”, „Львів-13”, ЛТЕЦ-1, - повідомляє відділ корпоративних зв’язків ПАТ “Львівобленерго”.

ПАТ „Львівобленерго” спільно з Західною електроенергетичною системою та Львівською ТЕЦ-1 розробили та узгодили план дій з оперативного відновлення електропостачання споживачів міста Львова у разі вимкнення повітряної лінії 110 кВ, яка нестиме основне навантаження з електропостачання споживачам на час виконання робіт по приєднанню підстанції „Стадіон”.

Орієнтовний термін відновлення електропостачання споживачів у разі виникнення непередбачуваної ситуації — від 15 хвилин до 2 годин.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!