Політична реклама

До Великодня продукти в Україні подорожчають на 20-30%

1561 0
За три тижні до Великодня продуктовий кошик середньостатистичного українця може подорожчати на 20-30%, запевняють учасники ринку. У зв'язку з закінчення посту та традиційними приготуваннями до свята, гарантовано більше доведеться платити за яйця, м'ясо, сир, овочі та фрукти.

Ціни на тепличні овочі вже зараз сильно "кусаються". Менше ніж 20 грн за кілограм коштують наразі лише помідори. Найдорожчі - баклажани і болгарський перець. Зараз вони коштують від 35 грн за кг, і це, ймовірно, не межа.

Курячі яйця також вже "пішли на зліт". Ціна десятка на сьогодні складає 11-16 грн і це при тому, що нещодавно Антимонопольний комітет домігся зниження вартості цього "стратегічного" великоднього продукту. Як раніше прогнозували експерти, до Пасхи м'ясо може вирости у ціні до 10 доларів за кілограм.

Джерело: "ПроВолинь"

ТЕГИ: гроші, ціни

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!