У квітні трамвай №8 поїде до «Санта-Барбари». Фото

3594 0
У Львові тривають роботи з продовження трамвайної колії по маршруту №8. Tvoemisto.tv дізнавалося, що ще треба зробити, аби трамвай курсував до своєї кінцевої зупинки.

Працівники та інженери розповіли, що роботи на ділянці планують завершити до Великодня (16-го квітня – ред.), – передає кореспондент Tvoemisto.tv. За їхніми словами, вже завершили робити основу та кільце для розвороту,  встановили опори, облаштували диспетчерський пункт. Необхідно ще докласти частину рейок та плит уздовж трамвайної колії.

Читайте також: #Перемога. У Львові офіційно запустили трамвай на Сихів. Перші фото

Додамо, як коментував раніше директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, за сприятливих погодних умов та стабільної ситуації трамвай доїжджатиме до «Санта-Барбари» приблизно через два місяці: «До завершення трамвайного маршруту №8 залишається орієнтовно 150 метрів трамвайної колії. Ці роботи виконує турецька компанія «Онур», технічний нагляд за ремонтними роботами здійснює французька компанія «Еджіс».

Читайте також: Львів повертатиме кредит за трамвай на Сихів вісім років

Нагадаємо, зараз трамвай курсує за маршрутом пл. Соборна – кінотеатр ім. Довженка. Раніше всі необхідні роботи з продовженням маршруту до «Санта-Барбари» планувалося завершити до початку 2017-го року.

У планах «Львівавтодору» є відкриття ще однієї трамвайної лінії – із «Санта-Барбари» до Головного залізничного вокзалу. Терміни виконання залежать від реконструкції площі Івана Франка. 

Підготував Петро Ткачишин,
фото автора


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!