Політична реклама

До Великодня у Львові відремонтують дві вулиці

1201 0
Районні адміністрації міста проводять прибирання та благоустрій територій – ремонтують дорожнє полотно, тротуарну плитку на хідниках, фарбують турнікети.

Про це Твоє місто повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Ми прибираємо і облаштовуємо доріжки, перекопуємо ті, які затоптані, сіємо траву. Також ми проводимо роботу з власниками приватних садиб. 24-28 березня ми обходили власників приватних садиб з проханням виконати усі роботи з благоустрою територій до Великодня. Оскільки не всі власники відгукнулися на наше прохання, ми робитимемо повторний обхід. Також до Великодня ми плануємо провести ремонт доріг на вулицях Кавалерідзе та Рахівській», - розповіла Ірина Маруняк, голова Сихівської районної адміністрації.

«До Великодня у районі проводиться цілий комплекс робіт з благоустрою – ремонт дорожнього покриття, планова обрізка дерев, реконструкція тротуарної плитки на хідниках, фарбування турнікетів, фарбування цоколів, тощо. Вчора, наприклад, асфальтували вул Ряшівську, сьогодні розпочинають роботи на вул Виговського, Курмановича. Вже знято і покладено новий асфальт на вул Суботівській, Леваднівській, Ряшівській, Патона, Руднянській», - розповіла голова Залізничної районної адміністрації Ірина Гримак. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!