До Великодня у Львові відремонтують низку доріг. Перелік

2591 1
За сприятливих погодних умов у Львові відбудеться ямковий ремонт доріг.

Ямкові ремонтні роботи і ремонт тротуарів мають відбутися до Великодня у всіх районах Львова. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Ремонт вже завершився на вулицях Винниця, Ковча, та Пстрака. Планується зробити ремонт на вулицях Щурата, Величковського та Шевченка. Про це розповів голова Шевченківської районної адміністрації Олександр Удовенко.

Голова Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля повідомив, що до кінця тижня завершиться ремонт гостро-аварійних ям на вул. Листопадового Чину, вул. Університетській та вул. Словацького.

Голова Залізничної районної адміністрації Надія Банах зазначила, що поточні ямкові роботи вже зроблені на Білогорщу, на вул.Широкій-Сяйво, вул. Левандівській, вул. Курмановича, вул. Любінській та вул. Петлюри. До Великодня планують упорядкувати вул.Яворницького та вул. Стороженка.

Читайте також: У Львові стартує ремонт вулиці Личаківської. Як об'їхати

«До Великодня ми завершуємо ямкові ремонти магістральних доріг – вул. Наукова, вул. В.Великого, вул. Любінська, вул. Кульпарківська, вул. Антоновича, вул. Княгині Ольги, вул. Героїв УПА, вул. Стрийська, вул. Сахарова», – розповів голова Франківської районної адміністрації Тарас Гнида.

Як зазначила голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк, ямкові ремонти проведено на вул.Драгана, вул. Скрипника, вул. Пасічній та вул. Дж.Вашингтона. Розпочинати роботи будуть на вул. Хуторівка, вул. Зеленій та вул. Луганській.

«Ми провели ямкові ремонтні роботи вул. Зеленої (1550 м), вул. Дж.Вашингтона (320 м), вул. Пасічної (110 м) та на інших 27 вулицях (327 м). Зараз ми очищуємо дощоприймачі та продовжуємо поточні ямкові ремонти», – зазначили у Личаківській районній адміністрації.

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
3 Квітня, 2017 16:27
Андрій Але на повітряній на якій зійшов весь новий асфальт ніхто не збирається робити?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!