До яких змін восени готується бізнес. Розмова з львівськими підприємцями

1618 0
Дискусія транслюватиметься у прямому ефірі на Tvoemisto.tv.

У п'ятницю, 21 серпня, о 14:00 год відбудеться онлайн-дискусія на Тvoemisto.tv із серії «Як перетворити кризу у можливість». Тема дискусії цього тижня – «До яких змін восени готується бізнес».

У новому осінньому сезоні бізнес може отримати свіжі виклики. Криза підштовхнула креативних власників та менеджерів компаній зробити внутрішню роботу над помилками. Водночас, не менш важливими є і рішення на попередження поглиблення кризи. Львівські підприємці сьогодні поділяться рішеннями та планами із колегами.

Долучитися до дискусії можна за посиланням у Zoom. До участі у цій розмові запрошені також представники американського бізнесу.

Участь у дискусії візьмуть:

  • Олексій Даців – співзасновник компанії JetBeep;
  • Наталія Карпенчук-Конопацька – президентка Жіночої ділової палати України;
  • Роман Зафійовський – представник Комітету підприємців Львівщини
  • Володимир Глащенков — голова наглядової ради ТМ «Молокія»
  • Ірина Фіщук — власниця «Першої сімейноі ресторації Мулярових» (Івано-Франківськ)
  • Наталя Зайцева-Чіпак — соціологиня, директорка центру «Соціоінформ»
 

Проєкт «Підтримка українського бізнесу в час кризи» виконується медіа-хабом "Твоє місто" у партнерстві з Львівською бізнес-школою УКУ в рамках Проєкту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!