Політична реклама

До Євро-2012 на Львівській залізниці запланована купівля одного нового потяга

1597 0
До Євро-2012 у планах Львівської залізниці є купівля одного нового потяга - дизель-потяга українського виробництва. Про це медіа-порталу "Твоє місто" розповіла начальник прес-служби «Львівської залізниці» Лілія Криницька.

"Це буде звичайний трьохвагонний класичний дизель-потяг, який ви бачите на наших шляхах, просто ті, що ми маємо, вони старіші. Вартість потягу скаладає майже 42 млн грн", - сказала Л. Криницька.

За її словами, отримати його Львівська залізниця повинна у квітні. На якому ж напрямку курсуватиме дизель-потяг, поки що не відомо.  

"Попередня мова йшла про те, щоб він курсував на Франківщину. Але це поки що не остаточно. Ми будемо дивитися, у яких напрямках буде потреба, щоб він курсував і будемо вирішувати". 

Нагадаємо, як заявив, міністр інфраструктури України Борис Колесніков, з 15 травня між приймаючими містами Євро-2012 їздитимуть нові потяги "Хюндай", які закуповує "Укразалізниця" під патронатом Міністерства інфраструктури.

Як повідомила Л. Криницька, зі Львова курсуватиме 3 "Хюндаї". 

Додамо, що за інформацією "Львівської залізниці", парк пасажирських вагонів підприємства нараховує 1091 вагон. 551 з яких відпрацювали встановлений заводом-виробником ресурс (28 років).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!