Політична реклама

До Євро-2012 у Львові потрібно "попрацювати" з таксистами, - Фред Фінн

1396 0
Друг Євро-2012, 70-річний Фред Фінн, якого у 1983 році Книга рекордів Гіннеса визнала «найбільшим мандрівником світу», під час різдвяних свят відвідав Львів. Враження у Фінна викликала старовинна архітектура міста, гостинність його мешканців, смачна кухня та таксти.

Фред Фінн вже втретє побував у Львові. Цього разу він став гостем Фестивалю пампуха і висловив своє захоплення українським кулінарним мистецтвом. Легендарному британцю стала до душі гостинність львів'ян, непоганий рівень володіння англійською багатьох людей, у тому числі - обслуговуючого персоналу, чудова кухня, а також історична частина міста.

За словами Фреда Фінна, людина, яка відвідає місто Лева одного разу, обов'язково захоче до нього повернутися.

«Найбільшим позитивом Львова є гостинність, а найбільшим негативом - таксисти в аеропортах та на вокзалах. Вони налітають на гостей, як рій мух», - розповів мандрівник. За його словами, в багатьох європейських містах, а також у Києві цю проблему вже вирішено і налагоджена чітка організація роботи таксистів. Біля повітряних та залізничних воріт обладнано спеціальні стоянки, визначено чіткі тарифи.

«Готуючись до футбольної першості континенту, Львову слід звернути увагу на цю проблему», - зазначив Фред Фінн.

Джерело: "Укрінформ"


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!