Політична реклама

До зимових свят у Львові проведуть ярмарок hand-made подарунків

1540 0
З наближенням зимових свят львів’яни частіше задумуються, що цікавого та незвичайного подарувати своїм рідним та друзям.

Всередині грудня на ярмарку «Lvivhandmade New Year» можливість придбати оригінальні hand-made подарунки матиме кожен, інформує прес-служба Львівської міськради.

14-15 грудня до Львова приїдуть майстри з Івано-Франківська, Вінниці, Чернівців, Кривого Рогу, Луцька, Рівного, Одеси та інших міст України. Близько 40 митців на одному майданчику будуть презентувати свої унікальні вироби, а також показувати різноманітні майстер-класи. Скрапбукінг, миловаріння та натуральна косметика, прикраси з полімерної глини, в’язані речі, вітраж, бісерні прикраси, ляльки та іграшки ручної роботи – це та багато іншого зможуть самостійно виготовити та купити усі охочі.

Окрім майстер-класів від фахівців свої вміння показуватимуть відвідувачам також дітки зі школи-інтернату №2.

Відвідувачі ярмарку також зможуть прослухати презентацію жіночого центру «Афродіта» на тему «Між нами дівчатами».

«Безпосередньо на виставці-ярмарку кожен зможе поспілкуватися з майстром, який виконав ту чи іншу роботу або взяти участь у майстер-класах та навчитися власноруч робити такі ж чудові речі», – кажуть організатори.

Також в рамках виставки-ярмарку «Lvivhandmade New Year» буде благодійна акція «Подаруйте діткам тепло на Новий рік», метою якої є збір коштів на канцелярські товари для діточок зі школи-інтернату №2.

Захід триватиме 14 та 15 грудня з 11 до 21 години у ТОЦ «Інтерсіті», що на пр. Чорновола, 67г. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!