Політична реклама

До зими Львів отримав сім тракторів та одну машину

1286 0
Львів отримав лише вісім одиниць нової снігоприбиральної техніки з 35 одиниць (з них 18 тракторів), які планував закупити з бюджету міста на 2013 рік. Це сім тракторів та одна комунальна машина «Електрон».

Розрахуватись місто змогло тільки за одну машину, адже платіжні доручення за сім тракторів у 2013 році казначейство так і не виконало, інформує Zaxid.net.

Наразі місто змогло розрахуватись тільки за машину, виготовлену львівським концерном «Електрон» – 738 тис. грн. Платіжні доручення за сім тракторів на суму 4,4 млн грн казначейство на кінець 2013 року не виконало, однак самі трактори місто отримало.

Також Львів не отримав чотири грейдери та 12 піскорозкидувачів. Зокрема, казначейство не провело авансовий платіж на суму 3,4 млн, за який Львів мав отримати перші чотири нові піскорозкидувачі.

Ті видатки за тими платежами, які казначейство не провело, повернулись до бюджету міста. Їх планують включити в бюджет Львова-2014.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!