Доба на Львівщині минула спокійно завдяки силам протиповітряної оборони. Головне

60597 0
На Львівщині було чотири оповіщення про повітряну тривогу.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Повітряна тривога. На Львівщині було чотири оповіщення про повітряну тривогу. Сирени попереджали про загрози ракетних ударів. Доба на Львівщині минула спокійно завдяки силам протиповітряної оборони. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Переселенці. Розселили в усіх районах області ще 2 тисячі 500 людей. Від початку повномасштабного російського вторгнення – 283 тисячі. Приблизно стільки ж осіб поселилось самостійно у приватному секторі. Ще майже 18 тисяч облаштованих місць залишається у державних та комунальних закладах, 2 тисячі – у приватній сфері. Надамо прихисток усім людям, які цього потребують.

Читайте також: Російська техніка розкрадена і виходить з ладу, із 10 танків лише один на ходу, – розвідка 

Черги на кордонах. У пунктах пропуску на Львівщини кордон на виїзд перетнули 14 тисяч людей. В Україну через західний кордон повернулись 21 тисяча громадян.

Підозрілі особи. Поліція Львівщини опрацювала 1360 звернень щодо підозрілих осіб та об'єктів.

Нагадаємо, що вчора росіяни обстрілювали Миколаїв та Одесу. У результаті обстрілів 4 квітня у Миколаєві загинуло 10 мирних мешканців. Ще 46 людей отримали поранення. Натомість сили протиповітряної оборони збили по дві ворожі ракети над Дніпропетровщиною та Рівненщиною.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!