Доба замінувань у Львові. Три факти

2960 0
Учора, 25 червня, у Львові відбулася низка подій: вибух патрульної автівки поблизу відділку міліції, повідомлення про замінування «Альфа-Банку» та будівлі ДАІ. Пропонуємо вам найважливіші факти про інциденти, які вчора сколихнули наше місто.
фото: mvs.gov.ua

фото: mvs.gov.ua

1. 25 червня, близько 7:00 в районі Франківського райвідділу міліції, що на вулиці Чупринки у Львові, пролунав вибух. У коментарі Tvoemisto.tv речник головного управління МВС Львівщини Світлана Добровольська зазначила, що вибух стався у той момент, коли водій-міліціонер намагався від’їхати від будівлі відділку: під авто спрацював вибуховий пристрій. Правоохоронець отримав осколочні поранення спини. Зараз він госпіталізований, але загрози життю немає. Постраждалий є лейтенантом міліції, співробітником карного розшуку. Злочинців оголосили в розшук.

Читайте також: У Львові підірвали патрульне авто. 5 фактів

2. Того ж дня о 12:45 на оперативний номер 102 надійшла інформація від працівників СБУ у Львівській області про те, що до них зателефонував невідомий чоловік та повідомив, що «Альфа-Банк» у Львові заміновано. На місце події виїхали правоохоронці, кінолог, вибухотехніки та експерти. Вибухонебезпечних предметів на місці не виявили. Правоохоронці встановлюють особу аноніма, який надав завідомо неправдиве повідомлення.

3. О 22:00 в чергову частину ДАІ Львова зателефонував невідомий і повідомив, що будівлю ДАІ міста на вулиці Городоцькій, 124, заміновано. Жодних вимог, виконання яких могло би відвернути вибух, анонім не висував. Після ретельного огляду приміщень вибухонебезпечних предметів не виявили. Правоохоронці проводять заходи для встановлення особи аноніма.

Джерело: прес-служба ГУМВС України у Львівській області, IA ZIK, ZAXID.NET

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!