«Доброго вечора, ми з України». Укрпошта вводить в обіг нову поштову марку

1342 0
Усього планують випустити 5 млн екземплярів марки
Фото: Укрпошти

Фото: Укрпошти

З 28 липня Укрпошта вводить в обіг нову поштову марку «Доброго вечора, ми з України». Про це повідомила пресслужба поштового оператора.

«Випуск «Доброго вечора, ми з України» з'явиться у продажу вже 28 липня. А разом з ним — тематичний мерч, який доповнить нашу патріотичну серію», —  йдеться у повідомленні.

Читайте також: Поштову марку з російським кораблем продали на благодійному аукціоні за 5 млн грн

Зазначимо, на новій марці зображений трактор з українським прапором, який тягне за собою російський танк. Ескіз та тематику марки обрали українці шляхом голосування у додатку «Дія» та на сайті Укрпошти.

Усього планують випустити 5 млн екземплярів марки, однак діятимуть обмеження на її продаж.

Нагадаємо, що у Львові урочисто погасили поштову марку «Zатонув чи Vтопився», дизайн якої розробила студентка третього курсу Національної академії образотворчого мистецтва та архітектури Олександра Кузьменко. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!