Додаткові авіарейси зі Львова. Щоденник помилок Tvoemisto.tv

1113 0
Tvoemisto.tv пообіцяло інформувати читачів про свої помилки. І минулого тижня їх було три.
ілюстративне фото: indiafilings.com

ілюстративне фото: indiafilings.com

20 лютого Tvoemisto.tv опублікувало новину про зміни в техогляді авто. У ній спочатку помилково вказувалося, що техогляд обов’язковий для всіх автівок, проте насправді його мають проходити лише певні категорії транспортних засобів: легкові комерційні авто, вантажні автомобілі та причепи до них, таксі, автобуси і транспортні засоби, які перевозять небезпечні вантажі.

21 лютого у Львові розшукували жінку, яка не повернулася з роботи 18 лютого, а не грудня, як спершу йшлося в новині. Редакція Tvoemisto.tv сподівається, що зниклу вдалося розшукати.

Читайте також: Ціна проекту вулиці Бандери. Щоденник помилок Tvoemisto.tv

Wizz Air на літній сезон додає кілька рейсів за найпопулярнішими напрямками. Спочатку в новині вказувалося, що додаткових перельотів буде сім на тиждень, проте пізніше аеропорт уточнив інформацію та повідомив, що додатуть вісім рейсів.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv пообіцяло повідомляти читачів про свої помилки – хай це буде навіть неправильно написане прізвище або й поширена неправдива інформація. Це нова практика для медіа. Ведення щоденника помилок нам допомагає робити свою роботу краще, а читачам, сподіваємося, – краще розуміти нас та нашу роботу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!