Політична реклама

Додаткові газетні кіоски у Львові не встановлюватимуть

1792 0
У Львові врегулюють питання торгівлі тютюновими виробами у тимчасових спорудах.

Львівська міськрада ухвалила суб’єктам підприємницької діяльності, яким надано дозвіл на встановлення газетно-журнальних кіосків без права здійснення торгівлі тютюновими виробами, припинити реалізацію тютюнових виробів впродовж 10 календарних днів з моменту набрання чинності відповідної ухвали, - пише Zik.

У разі невиконання суб’єктами підприємницької діяльності вимог щодо припинення торгівлі тютюновими виробами, департамент економічної політики ЛМР має підготувати та подати на розгляд міськради проект ухвали про виключення місць розташування відповідних тимчасових споруд з Перспективної схеми розміщення МАФів.

Загалом у переліку – 22 тимчасові споруди. Суб’єкт підприємницької діяльності – ТзОВ «Інтерпрес».

Міські обранці не підтримали ухвалу про затвердження додаткових місць розміщення газетно-журнальних тимчасових споруд ТзОВ «Інтерпрес». 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!