Додаток «Дія» сповіщатиме українців про виклики на судові засідання

1530 0
Завдяки повідомленням «Дії» мешканців будуть вчасно інформувати.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

У додатку «Дія» запустили бета-тест повідомлень про судові засідання, які стосуються користувача. Людина заздалегідь отримає повідомлення про те, яка судова суперечка та ким вона виступає – позивачем або відповідачем. Про це повідомляє The Бабель з посиланням на розробників.

«Тепер не буде випадків, коли суд надсилає судове повідомлення звичайною поштою, а ви про це вперше чуєте. Завдяки повідомленням «Дії» ви будете поінформовані вчасно», – пояснив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Читайте також: У Дії можна буде оформити пенсію, субсидію та довідки про стаж

Додаток оновлювати не потрібно, треба увімкнути в налаштуваннях опцію «Дозволити сповіщення». Відеоінструкцію можна переглянути за посиланням

Нагадаємо, що у мобільному застосунку «Дія» з’являться дві нові функції – PhotoID та опитування. Поки стартував їх бета-тест.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!