Додо, Тоня та Алі шукають нових господарів. Фото

1281 0
Tvoemisto.tv пропонує ближче познайомитися з вихованцями комунального підприємства.
фото: лкп лев

фото: лкп лев

У ЛКП «Лев» просять львів’ян прилаштувати собак, що наразі перебувають під опікою підприємства. Про це йдеться в повідомленні ЛКП на сторінці у Фейсбуку.

Tvoemisto.tv пропонує ближче познайомитися з вихованцями комунального підприємства.

Читайте також: Стерилізувати чи втопити. Львівська волонтерка про «наших людей» і любов до тварин

Додамо, що ЛКП «Лев» працює щодня з 8:00 до 20:00 на вулиці Промисловій, 56. Телефон: 068 53-54-545 або 032-252-30-41.

Тоня, 1 рік

Місце відлову: пр. Червоної Калини. Метис кокер-спанієля, тендітна, мила дівчинка, яка стане промінчиком сонця в вашій домівці. За довгі прогулянки подарує вам найтепліші обійми в світі.

Алі, 1 рік

Місце відлову: вул. Липинського. Якщо ви любите активний спосіб життя, тоді Алі стане для вас найкращим напарником. Веселий, кмітливий та дуже – дуже енергійний.

Додо, 7 років

Місце відлову: вул. Тракт Глинянський. Невеличкий зростом, спокійний, добряк з щирим серцем. Буде радий маленькому куточку в вашій квартирі.

Білка, 3 роки

Місце відлову: вул. Величковського. На цьому фото Білка дуже серйозна, а насправді вона з тих собак, які вміють посміхатись. Шукаємо їй активних господарів, яким точно не дасть сумувати 

Бен, 8 років

Місце відлову: вул. Гордієнка. Хлопчина середнього зросту. Якби мав можливість, то, мабуть, став би кінозіркою. Дуже любить увагу і коли його хвалять, однак сам по собі добряк і вірить, що люди добрі навзаєм.

Пальма, 3 роки

Місце відлову: вул. Довбуша. Справжня топмодель. Ви тільки гляньте на її зріст! А погляд? Вміє зачарувати з першої зустрічі. Але не думайте, що вона норовлива – насправді Пальма в душі велика дитина, яка мріє мати правдивого друга, який не зрадить.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!