Документалка про мандрівку в Карпати здобула платину на міжнародному кінофесті

3087 0
Український фільм «Dustards» про мотоподорож Західною Україною став одним з платинових переможців кінопремії International Independent Film Awards в номінації «Документальний фільм».
фото: news.platfor.ma

фото: news.platfor.ma

Номінантів оприлюднили на сайті кінопремії. Стрічка розповідає про друзів, які вирішили поїхати в подорож по Західній Україні на байках. Хлопці мандрують раритетними мотоциклами: Honda 1982 року, Yamaha 1978 року, BMW 1986 року і Honda 1985 року випуску.

DUSTARDS [Official trailer/music video]: Sasha Boole - The road (live) from RED GLASS on Vimeo

Саундтреком до фільму стала інді-фольк пісня «The road» у виконанні Sasha Boole.

Події, показані у «Dustards» – це діалог людини з природою, а також міркування про цінність чоловічої дружби, про вибір і про те, що подорож, навіть найкоротша, змінює тебе назавжди.

Нагадаємо, 19-го листопада українську драму відзначили на Міжнародному кінофестивалі у Крістел Пелесі в Лондоні. Нагороду отримала стрічка Олени Дем’яненко «Моя бабуся Фані Каплан». 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!