Політична реклама

Долетіти з Києва до Львова тепер можна за $45

2194 0
Авіакомпанія УРГА відкрила продаж дешевих авіаквитків за маршрутом Київ-Львів. Переліт в обидва боки з урахуванням зборів обійдеться в $93, а в одному напрямку – в $45-48.
Фото: airliners.net

Фото: airliners.net

Рейси з Києва до Львова УРГА має намір відкрити з 18 червня. Вони будуть виконуватися шість разів на тиждень з аеропорту "Жуляни", пише "Дело".

Літак буде вилітати зі столиці до Львова з понеділка по п'ятницю о 07:50, а в суботу – о 10:00. Вильоти зі Львова до Києва заплановані з понеділка по п'ятницю о 19:00, а в неділю – о 19:40.

Зараз рейси Київ-Львів виконує тільки авіакомпанія МАУ. Ютейр Україна пішла з лінії 11 травня. УРГА намір літати між Києвом і Львовом на невеликих регіональних турбогвинтових літаках Saab 340.

Час у дорозі становитиме близько 1,5 години. Під час польоту пасажири зможуть отримати напої, а ті, хто купив квитки в преміальний економ-клас, і харчування.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!