Долина чорних тюльпанів та фільм про Чорнобиль. Щоденник помилок Tvoemisto.tv

1558 0
Tvoemisto.tv пообіцяло інформувати читачів про свої помилки. І минулого тижня їх було вісім.
ілюстративне фото: indiafilings.com

ілюстративне фото: indiafilings.com

У підсумку тижня Tvoemisto.tv інформувало, що у Львові планують запустити електронний реєстр лікарів. Проте насправді йшлося про лікарняні. А в бекграунді новини про майбутню інавгурацію Володимира Зеленського Леонід Кравчук став президентом двічі, а Леонід Кучма – ні разу.

Ще на Львівщині зацвіла долина не чорних тюльпанів, як спершу прокоментували в ЛОДА, а диких. У заголовку нового тревел-блогу спочатку вказувалася неправильна назва німецького замку Нойшванштайн, а в новині про американський міні-серіал про Чорнобиль була неправильна дата прем'єри – 9 травня замість 6.

Читайте також: Міс Львова та вело-пішохідна зона. Щоденник помилок Tvoemisto.tv

Внутрішні та закордонні паспорти в Україні подорожчають з 1 липня, а не 1 червня. 23 квітня відбувся останній етап конкурсного відбору на очільника Державної податкової служби, за результатами якого перемогу здобув львівський адвокат Сергій Верланов. У новині на Tvoemisto.tv вказувалося, що він очолив Державну податкову службу, проте таке формулювання є не зовсім коректним, оскільки його кандидатуру ще має затвердити Кабмін.

Також Tvoemisto.tv допустилося помилки в прізвищі оперного співака Василя Сліпака, який загинув на війні на Донбасі. Редакція просить вибачення в рідних та близьких героя за описку.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv пообіцяло повідомляти читачів про свої помилки – хай це буде навіть неправильно написане прізвище або й поширена неправдива інформація. Це нова практика для медіа. Ведення щоденника помилок нам допомагає робити свою роботу краще, а читачам, сподіваємося, – краще розуміти нас та нашу роботу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!