Домівка врятованих тварин у Львові опинилася під загрозою закриття

2831 0
Проєкту катастрофічно бракує коштів.
Фото: Орест Залипський

Фото: Орест Залипський

Домівка врятованих тварин, що у парку «Знесіння», потребує коштів на харчі для підопічних. Через брак фінансування проєкт опинився під загрозою. Про це повідомив зоолог Орест Залипський.

Читайте також: Місце, яке не хочуть залишати лелеки

«Змушені до вас звернутись із проблемою, з якою ми стикаємось щодня. Нам катастрофічно не вистачає коштів на харчі для наших підопічних. Подекуди ми вже задумуємось над тим, щоб закрити проєкт як такий», – повідомив він.

Кількість підопічних, за його словами, все збільшується. Щодня Домівка приймає по 2-3 тварини і кожній потрібна допомога

«Нам уже соромно, завжди просити, але виходу, на жаль, у нас немає. Тому у такий важкий час просимо вас допомогти Домівці, так як це місце надало притулку не одній тварині, які в тій чи іншій ситуацї потрапили у біду», –  написав на своїй сторінці у Фейсбук Орест Залипський.

Реквізити для допомоги:

4149 6293 8110 7192 (ПриватБанк)



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!