Домівка врятованих тварин у Львові потребує корму для птахів. Як допомогти

5639 0
Їжа для пернатих потрібна терміново.
фото: dyvys.info

фото: dyvys.info

Домівка врятованих тварин, що розташована у Львові в парку Знесіння, просить допомогти із кормом для 16-ти лелек та кількох хижих птахів, що живуть в притулку. Про це у фейсбук повідомив зоолог Орест Залипський, який працює в Домівці.

Читайте також: Незрячу самку зубра підгодовують та готують документи для переїзду

«Наші птахи вже післязавтра не матимуть що їсти, а це 16 лелек – це майже 10 кг не день. Також у нас закінчились всі каші, немає що варити. Корм для хижих птахів закінчується, є ще на кілька днів», – написав Орест Залипський.

Також, за його словами, у Домівці закінчується корм для котів та наповнювач для них. Окрім того, у Домівці розпочинається будівництво нових вольєрів і потрібні матеріали.

Небайдужих просять допомогти продуктами для тварин або коштами. Гроші можна переказувати на картку Приватбанку 4149 6293 8110 7192.

Читайте також:Ті, хто вміють дружити. 11 песиків у Львові шукають люблячу родину. Фото 

У Домівці врятованих тварин на Знесінні живуть свійські та дикі тварини. Деяких з них у Домівку підкинули, а когось з мешканців викупили з неволі завдяки спільнокошту, когось вдалось врятувати після травм. Нагадаємо, тут планують відкрити реабілітаційний центр для тварин.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!