Домівку врятованих тварин у Львові тимчасово закрили для відвідувачів

1256 0
Карантин запровадили через сказ у лиса.
Фото: Домівка врятованих тварин

Фото: Домівка врятованих тварин

Домівку врятованих тварин закрили на карантин до 20 лютого. Про це повідомив зоолог та зоозахисник Орест Залипський.

За його словами, тут наразі не прийматимуть і не прилаштовуватимуть тварин.

«До нас прийшов протокол, який чітко прописав про закриття на карантин Домівки врятованих тварин на 60 діб. Що це означає? Ми не приймаємо тварин, будь яких, не прилаштовуємо жодних тварин і ми закриваємось від відвідувачів», – повідомив Орест Залипський.

Карантин триватиме до 20 лютого.

Читайте також: Чому «Домівка врятованих тварин» у Львові опинилася на межі виживання

Нагадаємо, що у лиса, якого нещодавно привезли з Тернополя у Домівку врятованих тварин, виявили сказ. П’ятеро працівників, які контактували з твариною, змушені пройти вакцинацію у кілька етапів. 

Лиса привезли 23 грудня, його відразу помістили в ізолятор, а вже наступного дня він помер. Приміщення продезінфікували, усіх тварин повторно вакцинували. Загалом, як зазначив Орест Залипський, зараз у Домівці перебуває 60 хижих тварин. Здебільшого, це лисиці, вовки, єнотовидні собаки, чорнобурки, носухи, полоскуни.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!